Arabesklogo
webshop kollektioner om arabesk forhandlere
galleri kontakt
stickerssammen

SMÅ ØRESTICKERS
En serie af små ørestickers i mange former og farver er kommet til Arabesks sortiment under Silhuet kollektionen. Selve øresticken er af 1mm tyk nylonline, indfarvet så den passer til akrylen, låsen bag på øret er i silikone. Størrelsen er mellem 12 og 21 mm på det bredeste sted, mange modeller har graveringer i overfladen, eller er slebet matte på bagsiden eller begge sider, hvor det højner smykkets udtryk. Ørestickerne leveres i en lille pillowbox.

ovalesammen

SHAPE RINGE
En ny serie af arkitektoniske fingerringe i smukke farvekombinationer og 4 klassiske former. Ringstykket er af 1,8 mm indfarvet nylonline, der holder de to akrylskiver sammen uden lim. Graveringerne ligger enten på oversiden eller undersiden af den vandrette skive; det lodrette / tværgående stykke er i de fleste tilfælde slebet med fint sandpapir for et delikat silkemat finish. Gravering, slibning, form, farve og transparens skaber sammen et 3dimentionelt spil, som man kan nyde når man bærer ringen. Alle modeller har en vejl. udsalgspris på 350 kr

OVAL SHAPE RING
Den ovale model er seriens klassiker og den udbydes i flest farvekombinationer og med to forskellige graveringsmønstre (valgt ud fra hvordan det fremstår bedst i de individuelle farvekombinationer).

ruder
flyalle
fitkantsammen

RUDER SHAPE
Striber, der skyder sig ind i hinanden, stråler ud fra ringens midte. Alle modellerne har graveringer og fint slebet overflade på bagsiden. Der er farvemæssigt samspil mellem den pastelfarvede base og det trekantede stykke der rejser sig fra midten i en stærkere farve; det skaber sammenhæng fremfor kontrast mellem ringens sammensatte elementer.. Se nærmere på
Ruder/shape ringene her.

TRIANGEL SHAPE
Den trekantede form er udgangspunkt i denne ring, men associationer til flyvemaskiner og fluer er svære at komme udenom med den strømlinede midterform/"krop" og graveringer, der følger formen i to forskellige mønstre. Se nærmere på
Triangel/shape ringene her.

FIRKANT SHAPE
To firkanter med afrundede hjørner skyder sig ind i hinanden, kontrastfuldt farvevalg fremhæver de to elementer i forhold til hinanden. Graveringen består af streger, der skyder sig ind imellm hinanden fra hver sin side, og danner en cirkel i midten. Den firkantede form giver ringen et lidt maskulint udtryk.

se nærmere på Firkant/shape ringene her.

manchetalle

TOFARVEDE MANCHETKNAPPER
Den tofarvede er uden synlige samlinger, den opadgående del er graveret ned i den flade del, for at knappen bliver så lav som muligt og dermed nemmere at gå med, bagmekanikken drejes frit om sin egen akse. De to dele holdes sammen af 0,8mm indfarvet fiskeline uden brug af lim. Der er en oval og en firkantet udgave af knapperne.

enkeltesammen

ENKELTE MANCHETKNAPPER
De enkelte manchetknapper har fine graveringer i overfladen og er sat sammen med 0,8mm indfarvet nylonline; lukkemekanikken kan vippes frit og er smal, så den let kan komme gennem knaphullet. Selve knappen er enkel og ligner hvad den er, nemlig en knap; det transparente materiale tilfører, uden at gøre det store væsen af sig, et nyt udtryk til et klassisk beklædningselement
.

fisknear2
vifte
tappe

HALSKÆDER MED BEVÆGELIGE TAPPE
Halslæder med sort mellemlang snor. Tappe/takker er buede og tyngden af den store midter tap trækker de andre ud til siderne så den åbner sig som en blomst. Tappene er nittet sammen. Man kan selv vælge om halskæden skal bue indad eller stritte udad. Jeg laver halskæderne i 3 forskellige grå farver og en lyseblå der er slebet på bagsiden.

VIFTE ØRERINGE
Øreringe med bevlgelige elementer. Øreringenes fine graveringer er inspireret af fjer. Produceres i de viste farver og i orange. ca 4,5 cm lange. Der findes en halskæde i samme serie.

HALSKÆDER MED STILISEREDE FISK
5 Buede fiskeled, med graveret skæl mønster. Ledene er nittet sammen, så de kan bevæge sig frit. Halskæderne er i to farver akryl, grå polyestersnor og lukkes med en fiskeknap i nakken. Fås i 3 vandige farvekombinationer. Der findes ørestikkers i samme serie.

webshop kollektioner om arabesk forhandlere kontakt